PÅ SPRÅNG

PÅ SPRÅNG

PACOM har deltagit i flera evenemang under de senaste månaderna, vilket gav perfekta tillfällen att möta kunder runt om i Europa.

I Oktober deltog vi i SKYDD-utställningen i Stockholm, och där intog PACOM UNISON och modulen UnisonVisit den stora scenen. Det här systemet är utformat för att ersätta manuella inloggningsprocesser i lösningar med en eller flera receptioner, även över flera olika länder och systemet skapar behörigheter och besöksbrickor. Brickorna är programmerade för att innehålla individuell åtkomstinformation som sedan kan tas bort när besökarna ger sig av. Systemet är särskilt populärt för öppna, utspridda områden med stor rörlighet bland besökarna, till exempel flygplatser, universitet, sjukhus och skolor. ”feedbacken” var mycket positiv …

… och det var även vår golftävling på platsen, där besökare kunde vinna många olika priser, till exempel uppsättningar med skruvmejslar, måttband och godis!

I oktober sponsrade och deltog PACOM vid Observatorio de Seguridad Integral en Centros Sanitarios (OSICH), som hölls i Alcalá de Henares universitetssjukhus nära Madrid. Den här föreningen bjuder in säkerhetschefer hos spanska sjukhus (både offentliga och privata) för att diskutera de dagliga utmaningarna och branschens bästa praxis. Vi berättade att vi har säkerhetscertifierats enligt Grad 4 – den högsta grad som går att uppnå, och en mycket viktig grad inom hälso- och sjukvårdssektorn. Vi berättade även om våra integrerade system, system som är mycket eftertraktade på sjukhus i hela Spanien. Under evenemanget fick vi många nya uppslag och kontakter, och säkrade även flera avtal.

I november deltog PACOM på Expo-protection-mässan i Paris i Frankrike, som hölls i ett av de största mässcentren i Europa – Expo Porte De Versailles. Ett stort antal deltagare besökte mässan, och vi utnyttjade möjligheten till att fokusera på vårt GMS (Graphical Management System). Det här användarvänliga systemet säkerställer att organisationer med flera anläggningar kan hantera alla sina platser via ett och samma användargränssnitt.

PACOM Unison fick återigen stor uppmärksamhet i montern. Integreringen med lösningar från tredje parter för till exempel brandlarm, hissar och CCTV var mycket intressant för kunderna. Sist men inte minst visade vi flera olika nya läsare, inklusive manöverpanelen 8101.

Share this article